Taft Power Styling Gel Spray 4 Hold 150 ml

Taft
TA12339
Bestel
  • Beschrijving

Taft Power Styling gel spray is de gel die je aanbrengt met het gemak van een spray. Je brengt je haar gemakkelijk in model met de fijne verstuiving. De gel heeft een sterke hold.

Hoe werkt het?

Het gemak van een spray met de hold van een gel

Fijne gelijkmatige verstuiving

Tot 24u sterke hold & fixatie, zonder dat het gaat plakken

Deze gel plakt niet en is gemakkelijk uit te wassen

De formule van het styling product is vegan en bevat dus geen ingrediënten van dierlijke oorsprong

Helpt het haar te beschermen tegen uitdroging, vochtigheid en wind

Altijd in controle met Taft!

Taft heeft een compleet assortiment stylingproducten voor een perfecte, langdurige fixatie. Je kapsel is klaar om elke uitdaging aan te kunnen! Creëer met de Taft styling producten jouw unieke stijl die de hele dag in model blijft.

Over het product

Krachtprestaties hebben een powerhold nodig. De cafeïne power formule van de Taft Power lijn garandeert je de beste prestaties. Het ingrediënt cafeïne staat bekend om zijn prestatieverhogende eigenschappen. De zeer effectieve cafeïne power formule zorgt ervoor dat het haar versterkt en vol energie zit.

Dus wil je er verzekerd van zijn dat je haar de hele dag in model blijft? Taft Power styling gel spray is de oplossing! Deze gel spray is een vloeibare gel die je aanbrengt in een spray vorm. De formule versterkt het haar en beschermd het tegen uitdroging. Bevalt de styling product lijn van Taft Power je goed? Ontdek dan ook de Taft Power Haarspray, wax en haarmousse.

Welk product past bij mijn haar?

Het vinden van een geschikt styling product kan lastig zijn. Er is veel keuze en ieder haartype heeft een andere voorkeur.

Daarom hieronder enkele tips van de stylisten:

KAPSEL: Heb je kort en voller haar? Je kan eigenlijk alle type producten gebruiken. Heb je fijn of dunner haar? Dan raden we een paste, cream of wax aan.

HOLD: Op zoek naar een product met een hoge hold? Ga dan voor een gel of paste. Liever een product met een lage hold, dan zal een cream of wax geschikter zijn.

FLEXIBILITEIT: Een gel maakt het haar harder, waardoor het goed in model blijft zitten. Voor een flexibilere haarstijl is een paste of wax meer geschikt.

GLANS: Een gel heeft een glanzende finish, een paste, cream of wax kunnen er zowel met een glanzende als matte finish zijn.

Gebruiksaanwijzing

Spray op handdoekdroog of droog haar en breng je kapsel in model. Tip: voor extra volume spray van 25cm afstand direct op de haaraanzet.