Gillette Mach3 Turbo Scheersysteem Voor Mannen +1 Scheermesje

Gillette
GI12310
7702018514472
Bestel
  • Beschrijving

Scheert dichter op de huid zonder alle roodheid in vergelijking met het BlueII Plus scheermesje

Scherpere Turbo scheermesjes in vergelijking met de eerste twee mesjes van het Mach3 scheermes

Meer comfort zelfs bij de 10e scheerbeurt (in vergelijking met het BlueII Plus scheermesje)

Duurzame Comfort Gel Bar voor ultiem glijcomfort in vergelijking met het BlueII Plus scheermesje

2X meer Skin Guard ribbels (in vergelijking met het Blue3 scheermesje) voor een gladde scheerbeurt

Draaiend scheerhoofd past zich aan de druk en de gezichtscontouren aan voor een gemakkelijkere scheerbeurt (in vergelijking met het BlueII Plus scheermesje)

Alle Mach3 scheermesjes kunnen op alle Mach3 scheersystemen gebruikt worden

Nog beter

Het ultieme comfort, Gillette MACH3 Turbo met scherpere** Turbo-scheermesjes die haren gemakkelijker scheren voor ongelooflijk comfort waarbij minder aan de haartjes wordt getrokken**. De langdurende Comfort Gel Bar helpt de mesjes over je huid glijden. Deze scheermesjes hebben twee keer meer Skin Guard-ribbels*** voor een gladde scheerbeurt. De reactieve scheermeshouders houden de mesjes dicht op de huid en het draaiende scheerhoofd past zich aan de druk en je gezichtscontouren aan voor een comfortabelere scheerbeurt*.

Scherper** dan een wegwerpmesje

Scherpere** Turbo-scheermesjes scheren dichter op de huid* zonder alle irritatie. Scherper dan een wegwerpmesje, een MACH3 Turbo voelt beter dan een wegwerpmesje, zelfs na je tiende scheerbeurt*.

Maak je scheerbeurt compleet

De Gillette MACH3 Turbo-mesjes zijn compatibel met alle MACH3-handvatten, om vervangen eenvoudiger te maken. Voor optimale Gillette-scheerresultaten en bescherming tegen een branderig gevoel****, kun je je scheerbeurt afronden met Gillette MACH3 Extra Comfort-scheergel.

Ervaar Gillette ProShield

Geniet van Gillettes ongeëvenaarde scheertechnologie met het Gillette Fusion ProShield-scheersysteem voor mannen, het enige scheermesje van Gillette dat je beschermt terwijl je je scheert. Het ProShield-scheersysteem is het eerste Gillette-scheermesje met beschermende strips voor en achter de mesjes, die een beschermende laag vormen tegen irritatie tijdens het scheren.

Scherpere* Turbo-scheermesjes

Gillette MACH3 Turbo-scheermesjes zijn scherper* en scheren dichter op de huid zonder alle irritatie**. De Turbo-scheermesjes scheren het haar nog makkelijker voor ongelooflijk comfort waarbij minder aan de haartjes wordt getrokken*. Bovendien is de Open Blade Architecture ontworpen voor betere reiniging**.

Mooi glad en comfortabel

Gillette MACH3 Turbo-scheermesjes hebben een grote Comfort Gel Bar met geavanceerde beschermende middelen zodat de gel bar langer houdt en je MACH3 Turbo comfortabel over je huid glijdt*. Bovendien bestaat de geavanceerde Skin Guard van de MACH3 Turbo-scheermesjes uit tien skin guard-ribbels die je huid verzachten voor een optimale scheerbeurt.

Draaiend scheerhoofd voor moeiteloos scheren

Het draaiende scheerhoofd van Gillette MACH3 Turbo-scheermesjes volgt de contouren van je gezicht voor makkelijker, comfortabeler scheren*.