Biodermal P-CL-E Bodycreme Ultra Hydraterend 200 ml

Biodermal
BI12138
8710537044034
Bestel
  • Beschrijving

Biodermal P-CL-E Herstellende Bodycrème ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de zeer droge en gevoelige huid. De zeer droge huid heeft vaak een verstoorde vochtbalans door een tekort aan huideigen ureum en lipiden. De klinisch bewezen P-CL-E Herstellende Bodycrème met huideigen en huidverbeterende ingrediënten, zoals ureum en lipiden, vormt een intensief hydraterend beschermlaagje op de huid. Hierdoor kan de huid het vocht beter vasthouden en wordt de huidbarrière versterkt. De crème verlicht jeuk en irritatie veroorzaakt door een droge en gevoelige huid en maakt de huid weer zacht en soepel. De rijke formule is parfumvrij en trekt snel in de huid.

Voor een optimale verzorging de crème aanbrengen op een goed gereinigde huid. Na het douchen de crème opnieuw aanbrengen. Geschikt voor dagelijks en langdurig gebruik. Geschikt voor de droge en atopische huid. Niet gebruiken op een beschadigde huid of open wondjes.Bewaren op kamertemperatuur

ingerint

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Canola Oil, Urea, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Dimethicone, Paraffin, Sodium Lactate, Polysorbate 60, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Carbomer, Lactic Acid, Ethylparaben, Methylparaben.