Eucryl toothpaste Freshmint 50g

Eucryl
EU11246
8718906356108
sale
Bestel
  • Beschrijving

Eucryl Smoker is een tandpasta speciaal ontwikkeld voor rokers. Eucryl Smoker werkt diep reinigend zodat nicotine aanslag en verkleuringen, veroorzaakt door onder andere rode wijn, koffie en thee, wordt verwijderd. Hierdoor wordt de natuurlijke kleur van de tanden niet veranderd, maar wel hersteld. Eucryl Smoker is niet alleen geschikt voor de eigen tanden en kiezen, maar ook voor inlays, kronen en jackets. Ook deze krijgen door het dagelijks gebruik van Eucryl Smoker de oorspronkelijke kleur weer terug. Eucryl Smoker heeft een heerlijke pepermunt smaak.

Hoe werkt het?

Werking

De natuurlijke kleur van de tanden is niet te herstellen met een gewone tandpasta. Regelmatig worden blekings- en schuurmiddelen gebruikt om de tanden van kleur te herstellen en/of de tanden te bleken. Naast het feit dat dit gebruik risico’s met zich meebrengt, is het ook overbodig om deze middelen te gebruiken. Met Eucryl Smoker is het namelijk mogelijk om zonder blekings- en schuurmiddelen de natuurlijke kleur van de tanden weer te herstellen. Eucryl Smoker is 100% veilig in gebruik, en zorgt ervoor dat het resultaat al zichtbaar wordt na enkele keren gebruik. Gebruik Eucryl Smoker dagelijks zodat de mooie kleur van de tanden behouden blijft.

Hoe te gebruiken?

Hoewel het glazuur op de tanden het hardste en sterkste weefsel van ons lichaam is, dienen we hiermee zeer zorgvuldig om te gaan. Eucryl Smoker bevat geen agressieve schuurmiddelen, en zorgt goed voor de tanden en het glazuur. Het unieke reinigingssysteem van Eucryl Smoker zorgt ervoor dat het gebit 100% veilig zijn oorspronkelijke kleur terug krijgt, zonder bleken of schuren! Eucryl Smoker is dan ook een all-round tandpasta voor dagelijks gebruik.

Eucryl Smoker samengevat:

- Speciaal ontwikkeld voor rokers

- Klinisch bewezen werking

- Maakt de tanden witter door het verwijderen van o.a. nicotine aanslag

- 100% veilig voor dagelijks gebruik

- Bevat fluoride ter voorkoming van gaatjes

- Heerlijke pepermunt smaak

- Gebruik dagelijks voor behoud van de natuurlijke kleur van de tanden