Zwitsal Zonnecreme SPF 30+ Zeer Hoog Protection 150ml

Zwitsal
ZW11153
8717163739600
sale
Bestel
  • Beschrijving

Zwitsal Zonnecrème SPF 30+ is een verzorgende en waterbestendige zonnebrand met factor 30 voor je kindje.

Waterbestendige bescherming

Trekt snel in, makkelijk smeerbaar en plakt niet

Speciaal voor de gevoelige baby- en kinderhuid, ook voor het gezichtsje

Met heerlijke Zwitsal geur

UVA/UVB-filter

Hypoallergeen en dermatologisch getest

Zwitsal Zonnecrème SPF 30+ is een verzorgende en waterbestendige zonnebrand met factor 30 voor je kindje. Het is makkelijk smeerbaar en plakt niet! Deze zonnecrème met UVA/UVB filter is dermatologisch getest en hypoallergeen. Natuurlijk met de Zwitsal geur. Voor een knuffelzacht gezichtje en huidje is een goede ook bij lichte bewolking belangrijk.

Gebruiksaanwijzing: Smeer je kindje royaal in voor je naar buiten gaat. Smeer om de 2 uur van het zwemmen en afdrogen om het huidje goed te beschermen. Houd baby's en kinderen uit de directe zon. Zelfs zonnebrandlotion met hoge zonfactor biedt geen volledige bescherming. Bescherm extra met kleding en een zonnehoedje.

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passagiers bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje. We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht voor de huid van je baby. aanleiding van wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit van onze producten te logisch en testen we onze producten allemaal dermatologisch en testen. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-huidneutraal. Hier werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.