Head and shoulders Instant voor de droge hoofdhuid anti roos shampoo 300 ml

Head & Shoulders
HE2743
Bestel
  • Beschrijving
Instant gevoel van hydratatie van hoofdhuid en haar.

Het leven heeft zoveel te bieden - dus geniet zonder roos en een droge hoofdhuid van elk moment. Head & Shoulders Instant Hydraterende Shampoo voor de droge hoofdhuid bevat een innovatieve ProLather-formule en Smart Seal-technologie die onmiddellijk hydrateren en het vocht vasthouden, voor een optimale hydratatie van de hoofdhuid tot in de haarpunten. Werkt direct na het aanbrengen en activeert een ultrafijne film die je hoofdhuid en haar hydrateert met een rijk, romig schuim en amandelolie. Je geniet natuurlijk ook van de Head & Shoulders HydraZincformule voor tot 100%* roosvrij haar. Dus kies Instant Hydraterende Shampoo en je kunt meteen weer van het leven genieten met prachtig haar.

Behandelt bij regelmatig gebruik zowel de zichtbare roos* als de droge hoofdhuid.
Met Smart Seal-technologie voor onmiddellijke hydratatie van hoofdhuid en haar.
De HydraZincformule vermindert bij regelmatig gebruik zichtbare roos tot wel 100%*.
Door door water geactiveerde Scent Burst-technologie voor een langdurig fris gevoel.
Milde pH-neutrale formule, geschikt voor dagelijks gebruik.

Head & Shoulders is het nr. 1 shampoomerk ter wereld (de meest verkochte shampoo wereldwijd):
Al sinds 1950 loopt Head & Shoulders voorop bij wetenschappelijk onderzoek naar hoofdhuid en haar, met als resultaat een aanzienlijke vooruitgang in de behandeling van roos en hoofdhuidproblemen. Head & Shoulders biedt niet alleen professioneel advies en inzicht van deskundigen, maar heeft ook een uitgebreide reeks producten ontwikkeld die je hoofdhuid verzorgen en je haar voeden.
Alle producten van Head & Shoulders bevatten de innovatieve HydraZincformule die de oorzaak van roos vanaf de eerste keer wassen effectief bestrijdt. De producten zijn bovendien mild genoeg voor dagelijks gebruik, dus je kunt rekenen op tot wel 100% roosvrij*, zacht, fris en gemakkelijk te stylen haar.

Negen van de tien dermatologen raden Head & Shoulders aan als een effectief anti-roosproduct (gebaseerd op een enquête onder 3800 dermatologen. Mei 2011, World Congress of Dermatology, Zuid-Korea).