Maybelline Fac Studio Chrome 20 Metallic Rose

Maybelline
MA10964
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek onze eerste jelly highlighter voor een stralende finish. De formule voelt licht aan op de huid en blend met de huid voor een streeploze finish. 20 Metallic Gold heeft een prachtige, warme gouden kleur.

Gebruik de Chrome Jelly Highlighter van Maybelline om de delen in het gezicht te shapen door de delen waarop licht valt te verlichten met een stralende finish. Zo geef je jouw gezicht optisch meer diepte en definitie.

Tip van onze make-upartist

Stap 1: De highlighter breng je aan als een van de laatste stappen in jouw make-uproutine, na het aanbrengen van foundation of poeder en eventueel voor het aanbrengen van een fixing spray.

Stap 2:Gebruik de vingers om de highighter op het gezicht aan te brengen bijvoorbeeld op de jukbeenderen, de cupidoboog van de lippen en op de brug van de neus. Blend de highlighter goed met de huid voor een subtiele overgang.

Stap 3:In het festivalseizoen kun je de highlighter bijvoorbeeld ook op de sleutelbenen of op de shoulders aanbrengen voor een all-over glowy look. Je kunt de Jelly Highlighter zelfs mengen met je liquid foundation om zo het hele gezicht een stralende finish te geven.