Listerine mondwater Stay White 500 ml

Listerine
LI10943
Bestel
  • Beschrijving

Listerine Stay White is mondwater met een frisse arctische mint smaak. Arctisch is te vergelijken met de frisheid van de noordpoolstreken. U kunt zich wel voorstellen hoe fijn uw mond smaakt na het gebruik van de Listerine White mondspoeling.

Gebit zo wit als de arctische sneeuw met Listerine whitening mondwater

De reden dat het Listerine Stay White mondspoelmiddel voor een whitening effect zorgt, komt doordat hij tandplak vermindert. Het ijzige, arctische mondwater legt verder ook een beschermlaag over de tanden heen. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat tandsteen niet kan ontstaan. Tandsteen is de grote veroorzaker van gele tanden.

Zie de beschermlaag als de witte sneeuwlaag die over de noordpoolstreken heen ligt. Deze witte laag is bijna een weerspiegeling van de kleur van uw tanden, bij regelmatig gebruik van het mondwater.

De grootste voordelen van de Listerine Stay White mondspoeling

-Vermindert de aanwezigheid van tandplak in de mond

-Beschermt tegen het ontstaan van tandsteen

-Zorgt voor een frissere smaak

-Werkt tot wel 24 uur

Hoe gebruikt u het Listerine Stay White mondspoelmiddel?

Listerine whitening mondwater is tweemaal daags te gebruiken. Het is natuurlijk belangrijk dat u eerst de tanden poetst. Daarna kunt u een scheutje Listerine Stay White mondwater innemen. Spoel dit langs de tanden en het tandvlees gedurende ongeveer 30 seconden. Daarna is het belangrijk dat u het mondwater niet inslikt, maar uitspuugt in de wasbak. Het inslikken van mondwater kan namelijk wel schadelijk zijn, aangezien het als spoelmiddel bedoeld is.

Ingrediënten van het Listerine Stay White mondwater

Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic acid, Zinc Chloride, Eucalyptol, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Benzoate, Menthol, Sucralose, Aroma, Sodium Saccharin, CI 42090