Sanex Zero% Hydraterende body lotion 250ml

Sanex
SA10556
Bestel
  • Beschrijving

Sanex Zero% Sensitive Gevoelige Huid Bodylotion is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Het helpt zorgen voor een gehydrateerde handhuid. De bodylotion bevat 0% kleurstoffen en 0% parfum om irritaties tegen te gaan.

Voor hydratatie en pure bescherming

De dermatologisch geteste Sanex Zero% Sensitive Gevoelige Huid Bodylotion is speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid op een natuurlijke manier te hydrateren. De lotion bevat een minimale en speciaal geselecteerde hoeveelheid aan ingrediënten die zorgen voor een schone en gehydrateerde huid. De formule beschermt je huid tegen bacteriën en andere schadelijke stoffen en voorkomt irritaties. Het gebruik van minder ingrediënten betekent ook dat de lotion bijdraagt aan een beter milieu.

Fris en sterk

De parfumvrije Sanex Zero% Sensitive Gevoelige Huid Bodylotion heeft een neutrale geur die fris aanvoelt als je het aanbrengt, en blijft de hele dag door fris ruiken. De formule zorgt voor een gezonde en ook vooral gehydrateerde huid.

Voor de gevoelige huid

Sanex Zero% Sensitive Bodylotion is ontwikkeld voor de gevoelige huid. De formule bevat 0% kleurstoffen en 0% parfum om de huid verder te beschermen tegen ongewenste chemische ingrediënten voor een optimaal schone en beschermde huid.