Philips Sonicare elektrische tandenborstel gum health duo HX6232-41 - zwart- Roze

Philips Sonicare elektrische tandenborstel gum health duo HX6232-41 - zwart- Roze

Philips Sonicare
PH10261
Bestel
  • Beschrijving

Eén voor hem en één voor haar. Deze pastelroze en zwarte Philips Sonicare set pronkt niet alleen op het plankje in de badkamer, maar zorgt bovenal voor een superieure reiniging. Met deze elektrische tandenborstels tot 100%.

Verwijdert tandplak en verwijdert de gezondheid van je tandvlees

Met deze Philips Sonicare elektrische tandenborstels tandvlees gezondheid duo HX6232 / 41 verwijder je tandplak en maak je uitzonderlijk goed schoon tussen de tanden. Hierdoor gevolg de gezondheid van je tandvlees veroorzaakt. De moeilijk bereikbare plaatsen worden beter gereinigd dan met een gewone tandenborstel. De opzetborstel met een gebogen nek en de sonische technologie zorgen ervoor dat vloeistof diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand wordt gestuwd.

De handigste functies voor optimaal poetsen

Deze Sonicare tandenborstels hebben een timer om je te helpen de deur tandartsen aanbevolen poetstijd van twee minuten aan te houden. De intervaltimer zorgt er tevens voor dat je de hele mond effectief kunt poetsen. Na elke 30 seconden hoor je een pieptoon, wat betekent dat het tijd is om een ​​ander deel van de mond te poetsen. De bewegingen van deze Philips Sonicare tandenborstels zijn veilig voor behandelde tanden, inclusief beugels, implantaten en facings, waardoor je zorgeloos kunt poetsen.

Een nieuwe manier van poetsen

Deze Sonicare tandenborstels hebben langwerpige opzetborstels, waardoor een groter tandoppervlak wordt bereikt met een ronde borstelkop. De borstelharen trillen in zo'n hoge snelheid (sonische poetsbeweging) dat je tot diep aan de tandvleesrand het vastzittend tandplak weghaalt. Om je te helpen wennen aan deze elektrische tandenborstel kun je het EasyStart-programma kiezen. Deze functie past de sterkte van de tandenborstel aan tijdens de eerste 14 poetsbeurten om je te laten wennen aan de Sonische poetservaring.

Accessoires en afgebeeld

Deze duo set bestaat uit 2 handvatten, 2 ProResults-opzetborstels en 1 docking station voor het opnemen van je tandenborstel. Op de tandenborstels zit een handige batterij-indicator, waardoor je precies weet wanneer je de tandenborstel moet vervangen. Een volledig opgeladen tandenborstel heeft een gebruikstijd tot wel twee weken. Het advies is om de opzetborstels elke 3 maanden te vervangen. In eerste instantie is het misschien niet merkbaar, maar opzetborstels worden gecreëerd aan zachter en slijten na enkele maanden normaal gebruik. De opzetborstels zijn gemakkelijk te vervangen met het kliksysteem.

Specificaties

Poetsdruksensor

ja

Accessoires

2 handgrepen, 1 oplader

Vorm opzetborstel

Langwerpig

Poetstechniek

Sonisch

Aantal tandenborstels

2

Geschikt voor type gebit

Alle tandsoorten

Geschikt voor kinderen

Nee

Gewicht exclusief verpakking (gr)

426

Aantal standen

1

Tijdklok (timer)

ja

Aantal pulsaties per minuut

31

Type oplader

Docking station

Aantal opzetborstels

2

Serie

Philips Sonicare

Te bedienen via mobiele app

Nee

Merken

Philips

Oplaadtijd (in uren)

24

Gebruikstijd accu (in minuten)

120