Schick injector Blades Platinum 5 stuks made in Holland

Schick
SC10153
Bestel
  • Beschrijving

PRODUCTOMSCHRIJVING:

Voor schoon, comfortabel scheren.

Je krijgt een schone, comfortabele scheerbeurt met je Schick-injector.

Elk roestvrijstalen mes is elektronisch gemetalliseerd met duurzaam chroom en polymeer gecoat om nabijheid en comfort te garanderen.

Uw hoogwaardige handgreep is gebalanceerd voor optimale controle. Het enkele mes van de injector is ontworpen voor comfortabel scheren en helpt bultjes voorkomen.

ATTN: dit item is gemaakt in Duitsland

Het Schick Injector Razor wordt sinds 1935 geproduceerd en het is zo goed dat het ontwerp helemaal niet is veranderd in de moderne tijd. Een verrassend feit is dat je vervangende messen uit 1935 kunt gebruiken op een scheermes dat je vandaag net hebt gekocht. Van deze ongelooflijke levensduur van een product wordt zelden gehoord, tenzij u het over dingen als water en bleekmiddel hebt. Als je op zoek bent naar een duurzaam scheerapparaat van hoge kwaliteit, moet je serieus overwegen om te investeren in het Schick Injector Razor.

 Het moderne Schick Injector Razor wordt geleverd met verschillende functies die het wenselijk maken voor elke man die zich moet scheren, wat wij allemaal zijn. Het eerste opvallende kenmerk is de roestvrijstalen constructie van de unit. Roestvrij staal is een van de meest duurzame stoffen die de mens kent. Roestvrij staal is beter bestand tegen corrosie en roest, wat erg belangrijk is gezien het feit dat uw scheermes continu wordt blootgesteld aan water en scheerschuim.

 De Schick Injector Razor wordt ook geleverd met een zwarte hobbelige rubberen grip rond het handvat. Met dit oppervlak kun je tijdens het scheren een stevige grip op het scheermes behouden. Het helpt je gezichtsblessures te voorkomen en betere controle over het scheermes zelf te hebben terwijl je actief bezig bent met scheren. Als je je ooit hebt geschoren met een van die goedkope plastic scheerapparaten, weet je hoe gemakkelijk het is om zeep of scheercrème op het handvat van het scheerapparaat te krijgen en het uit je greep te laten glijden.

Een ander geweldig kenmerk van de Schick Injector Razor is de driehoekige kop. De constructie van dit stuk stelt je in staat om een ​​echt glad scheerresultaat te krijgen door gebruik te maken van de kracht van hefboomwerking tijdens het scheren. Door het mes aan het uiteinde van de driehoekige kop te plaatsen, wordt de kracht van uw hand gelijkmatig verdeeld over het hele mes. Dit zorgt voor beter, gelijkmatiger scheren, in tegenstelling tot scheerapparaten met de vorm van een "T". Wanneer u scheert met een scheermes in de vorm van een "T", is de kracht van de scheerbeurt ongelijk verdeeld en duurt het scheren langer vanwege meer slagen.

 Last but not least, een ander geweldig kenmerk van de Schick Injector Razor zijn de vervangbare messen. Scheermesbedrijven verdienen het meeste van hun geld door jou messen te verkopen, en geen scheerapparaten. Dus als eerste en belangrijkste leider van de industrie heeft Schick een geweldig duurzaam mes geproduceerd dat jaren kan meegaan. Dit is in hun belang, want zolang je het scheermes hebt, heb je continu vervangende mesjes nodig.

Na een voldoende lange tijd, zullen de kosten van het gebruik van een verwisselbaar mes zoals de Schick-injector u geld besparen door constant goedkope plastic messen te kopen. Hoewel de plastic messen aanvankelijk goedkoper zijn, zijn ze niet zo duurzaam en ga je er heel snel doorheen. De bladen die u met de Schick-injector gebruikt, kunnen van tevoren iets meer kosten, maar ze blijven veel langer scherp en u hoeft er niet zoveel te gebruiken. In de loop der jaren kan dit leiden tot aanzienlijke besparingen.

 Zoals je kunt zien, is de Schick Injector Razor een van de beste toevoegingen aan je thuisverzorgingsset en een verstandige investering die je nog jaren zal volhouden. De roestvrijstalen constructie, rubberen grip, driehoekige kop en de vervangbare messen maken dit scheermes de top in zijn klasse. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige scheeroplossing, moet je de Schick Injector Razor overwegen.