Rimmel The Only 1 Matte Lipstick 500 Take The Stage

RI10045
Bestel
  • Beschrijving

Als eerste lipstick in zijn soort schrijft deze geschiedenis. Deze "multi-tasker" blinkt uit in alles wat je zoekt in een lippenstift.

Ontdek de intense, krachtige kleuren en geniet van een ultra comfortabel en licht gevoel. Met verwen en verzorg je je lippen met een heerlijke vocht. Met de applicator breng je moeiteloos de lippenstift aan. Een zorgeloze ervaring wordt gegarandeerd omdat de prachtige kleur urenlang op je lippen blijft zitten.

De Only 1 lipstick van Rimmel London is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze Slechts 1 lipstick van Rimmel is het enige wat je nodig hebt voor langdurige mooie lippen.

Al meer dan 180 jaar is Rimmel Londen het merk dat staat voor de look van Londen vertaalt naar mooie cosmetica producten in de laatste trends en nieuwste kleuren en producten. De make-up producten zijn fashion-forward, on-trend en creatief, maar altijd gemakkelijk in gebruik, veelzijdig en toegankelijk. Met Rimmel London creëer je de perfecte look en het is speciaal ontworpen om te experimenteren en jezelf te uiten. Verkrijg de London Look!