Bestel
  • Beschrijving

De Philips sonicare C2 opzetborstels HX9028/10 met 8 stuks (voorheen ProResults Plaque Defense) is perfect voor mensen die optimale plakverwijdering willen als onderdeel van hun dagelijkse mondverzorgingsroutine. Hard voor tandplak. Zacht voor tandvlees. Uitzonderlijk goede tandplakverwijdering, elke dag.

Dicht op elkaar geplaatste hoogwaardige borstelharen verwijderen tot wel 7x meer tandplak dan een handtandenborstel. Speciaal gebogen punt maakt het gemakkelijk om bij de kiezen achter in de mond te komen.

Alle Philips Sonicare-opzetborstels zijn veilig en zacht voor de tanden en het tandvlees. Tijdens proeven wordt iedere opzetborstel uitgebreid getest, om er zeker van te zijn dat ze bij elke poetsbeurt uitzonderlijke prestaties leveren en lang meegaan.

Opzetborstels worden minder effectief als ze 3 maanden zijn gebruikt, maar met BrushSync™ krijg je een seintje als je borstel toe is aan vervanging. Je slimme tandenborstel houdt bij hoe vaak en hoe hard je poetst en stelt je op de hoogte wanneer het tijd is voor een vervangende opzetborstel. Heb je nog geen slimme Philips Sonicare-tandenborstel? Je hoeft alleen maar de blauwe vervangingsborstelharen in de gaten te houden. Zodra deze wit worden, is het tijd om de opzetborstel te vervangen.

Voor uitzonderlijke verzorging van tanden en tandvlees

Verwijdert tot wel 7x meer tandplak dan een handtandenborstel

Creëert microbubbels die diep tussen de tanden reinigen

Getest voor behoeften op het gebied van mondverzorging

Selecteert automatisch de optimale poetsstand voor de allerbeste resultaten

Weet altijd wanneer je de borstel moet vervangen. Krijg altijd een effectieve reiniging.

Kliksysteem voor eenvoudig verwisselen van opzetborstels

Geschikt voor de volgende modellen:

-2-serie

-Plaque Defense

-2-serie Plaque Defense

-3-Serie

-Gum Health

-DiamondClean

-DiamondClean

-Smart

-EasyClean

-Essence

-FlexCare

-FlexCare

-Platinum

-FlexCare Platinum Connected

-FlexCare+

-For Kids

-HealthyWhite

-HealthyWhite+

-PowerUp

-ProtectiveClean