Bestellingen

Bestelling kunnen 24 uur per dag worden geplaatst via www.verzorgmarket.nl.

De bestellingen worden iedere werkdag tot 12.00 uur afgewerkt en voor zover mogelijk verzonden. In sommige gevallen lukt het ons niet om de bestelling direct te verzenden. Dit kan o.a. doordat een bepaald product niet of onvoldoende bij ons op voorraad is. Dan wordt u als klant daarvan per e-mail op de hoogte gebracht en wordt het ontbrekende product zo snel mogelijk besteld bij betreffende leverancier. De bestelling zal dan hooguit enkele dagen later naar u worden verzonden.


+Alle bestellingen die na 12.00 uur worden geplaatst worden de volgende dag afgewerkt en indien mogelijk verzonden. Wanneer u een bestelling plaatst op vrijdag na 12.00 uur, is het voor ons niet mogelijk deze op tijd te verzenden met betreffend postbedrijf. Deze bestellingen worden op eerstvolgende werkdag op de maandag, afgewerkt.

Indien u haast heeft met een product wordt u verzocht de bestelling op tijd te plaatsen. U kunt eventueel telefonisch contact opnemen met de klantenservice over de status van de voorraad.
+Alle Bestellingen worden voorzien van een Track en Trace code. Iedere klant die een bestelling heeft geplaatst ontvangt deze code zodra de bestelling wordt verwerkt en wordt klaargemaakt voor verzenden.