Clearblue Digitale ovulatietest 7 testen

CL1873
Bestel
  • Beschrijving
Clearblue Ovulatietest (7 stuks)
Met de Clearblue Ovulatietest (7 stuks) kunt u er gemakkelijk, binnen 3 minuten, achterkomen wanneer u ovuleert en wanneer u dus de meeste kans hebt om zwanger te worden (de dagen na de eisprong).

De Clearblue Ovulatietest bepaalt de hoeveelheid LH (luteïniserend hormoon) in uw urine. Het luteïniserend hormoon zorgt voor de ovulatie en dus de eisprong. Tijdens de rest van de menstruatie is het LH gehalte in de urine zo laag dat het niet gemeten kan worden. De dagen voor de ovulatie stijgt het LH gehalte in het lichaam om de ovulatie voor te bereiden. Deze dagen is het luteïniserend hormoon meetbaar in de urine.

De 24 tot 48 uur na (het meten van) de LH-piek (de toegenomen hoeveelheid LH in urine) vindt de eisprong plaats. In deze twee dagen hebt u de meeste kans om zwanger te worden.

Aangezien sperma deze dagen 5 dagen actief kan blijven in de vrouwelijke geslachtsorganen, kunt u ook zwanger worden door 4 tot 5 dagen voor de eisprong geslachtsgemeenschap te hebben. Dit is dus 3 tot 4 dagen voor het meten van de LH-piek.

Wilt u weten wanneer u ovuleert en wanneer u dus de meeste kans hebt om zwanger te worden? Bestel dan nu de Clearblue Ovulatietest (7 stuks) bij thuistesters.nl
Inhoud Clearblue Ovulatietest (7 stuks)
7 teststrips
Gebruik Clearblue Ovulatietest (7 stuks)
Haal een van de teststrips uit de folieverpakking.
Houd het uiteinde van de teststrip 5 seconden in de urinestraal of houd de teststrip 20 seconden in een schoon bekertje met urine.
Leg de test op een vlakke ondergrond.
Lees het resultaat binnen 3 minuten af.