Gillette mach3 turbo scheermesjes 4 st

Gillette
GI2524
Bestel
  • Beschrijving
Scheer nog dichter op de huid zonder irritaties met de Gillette Mach3 Turbo Scheermesjes. Je scheert gemakkelijker en comfortabeler over de huid en trekt minder aan de haartjes. Je bereikt een nog gladder scheerresultaat.

De scherpere Gillette Mach3 Turbo scheermesjes (eerste 2 mesjes in vergelijking met Mach3) scheren dichter op de huid zonder alle irritatie in vergelijking met het Blue II Plus wegwerpmesje. De Turbo scheermesjes scheren het haar nog gemakkelijker voor ongelooflijk comfort waarbij minder aan de haartjes wordt getrokken (eerste 2 mesjes in vergelijking met Mach3). Tegelijkertijd zorgt de duurzame Comfort Gel Bar ervoor dat je Mach3 Turbo comfortabel over je huid glijdt (in vergelijking met het Blue II Plus wegwerpmesje). Dit scheersystem heeft 2 keer meer Skin Guard ribbels voor een gladde scheerbeurt (in vergelijking met het Blue 3 Plus wegwerpmesje). De reactieve scheermeshouders zorgen ervoor dat de mesjes maximaal contact met je huid behouden en het draaiend scheerhoofd past zich aan de druk en de gezichtscontouren aan voor een gemakkelijkere en comfortabele scheerbeurt (in vergelijking met het Blue II Plus wegwerpmesje). Meer comfort zelfs bij de 10e scheerbeurt (in vergelijking met het Blue II Plus wegwerpmesje).

Voordelen en kenmerken van de Gillette Mach3 Turbo Scheermesjes:
• Scherpere Turbo scheermesjes in vergelijking met de eerste 2 mesjes van het Mach3 scheersysteem
• Meer comfort zelfs bij de 10e scheerbeurt (in vergelijking met het Blue II Plus wegwerpmesje)
• Duurzame Comfort Gel Bar voor ultiem glijcomfort in vergelijking met het Blue II Plus wegwerpmesje
• 2 keer meer Skin Guard ribbels (in vergelijking met het Blue3 wegwerpmesje) voor een gladde scheerbeurt
• Draaiend scheerhoofd past zich aan de druk en de gezichtscontouren aan voor een gemakkelijkere scheerbeurt (in vergelijking met het Blue II Plus wegwerpmesje)
• Alle Mach3 scheermesjes kunnen op alle Mach3 scheersystemen gebruikt worden